Blommor Stubbe Bark Val

Vi erbjuder er samtal för resiliens 

Företag kan använda detta i rehabiliteringen för att stärka motståndskraft och återhämtning.

hos medarbetare

hos företaget vid omstrukturering, vid hög belastning eller vid kriser

 

Leg sjuksköterska Annika Lundegårdh med traumamedveten omsorg som specialitet hjälper er med resiliens 

Välkommen att boka Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

En förutsättning för resiliens är den sociala hållbarheten.

Vi erbjuder er föredrag, workshop och seminarier där den sociala hållbarheten tränas.

Leg sjuksköterska Annika Lundegårdh har under flera års tid arbetat med social hållbarhet som grund för att skapa resiliens.

 

Bengt Lundegårdh har under många tagit fram forskning som handlar om de mervärden Sveriges lantbruk har och det har du nu möjlighet att ta del av. Bjud in honom som föredragshållare under temat Mervärden - vilka är de och hur kan vi dra nytta av dessa för att stärka vår konkurrenskraft och visa konsumenter i Sverige nyttan med svenska lantbruksprodukter.

 

Bengt håller både längre och kortare föredrag.

Välkommen att höra av dig

Hälsa och mat påverkas av hur vi odlar maten - hur ser kopplingen ut?

Har du intresse av kopplingen mellan mat och hälsa? Du har då möjlighet att få svar på dina frågor av ett proffs.

Låt Agronomie doktor Bengt Lundegårdh vara er inspiratör för bättre hälsa. Att odla för hälsa! Hur påverkas produktens kvalitet och vad händer med hälsan hos människa och djur? Hur påverkas miljön? Agronomie doktor Bengt Lundegårdh presenterar den forskning som han har bedrivit vid Sveriges Lantbruksuniversitet under perioden 1983-2009. Hans forskning har varit inriktad på livsmedelskvalitet och hur vi inom jord- och trädgårdsbruk kan påverka produktens kvalitet genom val av odlingsmetod. I sin forskning har han bl.a. studerar hur kemikalier inverkar på växt och produkt, hur olika gödslingsstrategier inverkat på produktens innehåll av mineralämnen och hälsobefrämjande ämnen som antioxidanter och hur smaken hos produkten kan variera beroende på hur grödan har odlats. Under föreläsningsserien kommer han även hänvisa till forskning som indikerar på samverkan mellan hur vår mat har producerat och vår hälsa.

Bengt Lundegårdh presentarer vetenskapliga fakta över vilken näring maten har som vi äter beroende på hur vi odlar den. Bengts föredrag är kända för att vara vetneskapliga på ett begripligt sätt för var och en. Dina frågor kommer att bli besvarade så att du själv har möjlighet att förstå sambandet odling, mat och hälsa.

Föredrages längd kan varier mellan 30 min till halv eller heldag.

Välkommen att höra av dig!